Bästa marknadsföringen för din takläggning

För att synas där ute i havet bland alla firmor som erbjuder takmålning är inte alltid lätt och det kan vara bra att läsa på lite om marknadsföring, alltså det som kommer göra så att folk ser att ni erbjuder takmålning och att locka dom till att anlita er. Att sköta en bra och uppdaterad marknadsföring inom sociala medier är viktigt för annars hamnar man bakom dom som hänger med i svängarna.

Sociala medier
Att inte lägga så mycket fokus på dyra tidningsnotiser och istället lägga mer fokus på hur sociala medier fungerar i relation till er marknadsföring inom takmålning. Du kan göra en hel del gratis marknadsföring via både facebook, linked in, instagram med fler. I och med att det är där de flesta hänger idag så har man en stor chans att nå många via dom plattformarna. Man måste bara formulera sig bra och smart och framföra sin takmålning snyggt så att folk nappar.

Uttrycka sig bra i dialoger med kunderna
När man är inne och marknadsför sin takmålning via sociala medier så är det smart att skapa en dialog och engagera folk i era tjänster. Nå ut till dom på ett sätt där dom känner sig bekväma med att takläggare stockholm ställa frågor om takmålning och försök svara på dom så snabbt du kan så att dom känner sig prioriterade och uppskattade. Istället att skicka ut förfrågningar och reklam via mail så försök att istället använda dig av sociala medier eller hemsida till din marknadsföring inom takmålning då det är vad du sparar mest tid på och får flest kunder på.

Utnyttja det du ser och hör
Då man får följare på sociala medier och de recenserar er inom takmålning via kommentarer och likes så försök att vara uppmärksam på exakt vad det är dom gillar och kommenterar. Då vet du i vilken riktning du ska gå för att få folk att komma ännu närmare dig och faktiskt komma till den punkten att dom bokar en takmålning. Att försöka med olika sorters inlägg om takmålning så att följarna får chansen att visa vad dom gillar med dina inlägg. Det kan vara att du till exempel har en tävling på sociala medier om en gratis takmålning. Det kan vara att du skriver en fakta text där du delar med di av smarta tips till följarna eller det kan vara ett erbjudande. När du har postat lite olika sådana inlägg om takmålning så ser du vad som har blivit mest uppskattat av de olika och försök gå i dom riktningarna.

Det finns även olika sidor på facebook till exempel där du får dela reklam helt fritt, där har du chansen att synas lite extra.

Scroll to top