Risker och mål inom rekrytering

Tessin är en crowfunding-tjänst som uppmuntrar fler och fler till att börja med fastighetsförvaltning och investera i fastigheter. De har därför delat med sig av sina allra bästa tips för att man ska få en så lyckad verksamhet som möjligt inom fastighetsförvaltning. Det är ju nämligen chans till att verkligen lyckas och få fastigheterna att stiga i värde men det medför ju också absolut risker, därför är det en bra start att läsa igenom dessa tips.

Vad är du beredd att riskera som max?
Inom fastighetsförvaltning så finns det både små summor och väldigt stora summor att tillhandahålla. Du måste först bestämma dig för i vilken nivå du ska ligga och vad du har råd först och främst att riskera inom just din rekrytering i stockholm. Om du vill tjäna storkovan och gå på de högre investeringssummorna så måste du ju också räkna med att det är en mycket större risk. Till att börja med så är det bra att börja med en mindre fastighet så man är säker på vad man gör när man sen investerar i större fastigheter. Inom fastighetsförvaltning är det så att man måste vara realistisk, man har inte råd med annat så det är bra att verkigen tänka över vad man har för livssituation och vad som finns för ekonomi i den att riskera.

Ett mål för din investering
Vad är det du vill ha ut av att börja syssla med fastighetsförvaltning? Vill du vara i de osäkra svängarna och pyssla med sälja och köpa objekt eller ska du hålla dig i de tryggare kvarteren inom fastighetsförvaltning och förvalta hyreslägenheter? Hyreslägenheter är det som är mest tryggt att hålla på med. Folk behöver alltid någonstans att bo och hyror i sig är inget som påverkas så mycket beroende på hus säljmarknaden på fastigheter ser ut. Däremot om man vill jobba med köp och sälj inom sin fastighetsförvaltning så får man räkna med större risker, risken finns ju faktiskt att du inte får sålt en fastighet du förvaltat och sen vill sälja för att gå med vinst. Men det beror oftast på i vilket område det handlar om, ju längre in mot storstäderna du kommer desto mer attraktivt är det med lokaler och desto mer brist är det på lokalet att tillhandahålla.

Titta på din livssituation och på vem du är som människa. Man brukar säga att fastighetsförvaltning är en livsstil och det är något man måste lägga mycket engagemang och intresse i för att det ska bli bra. Det är inte bara att köpa en fastighet och tro att den ska drivas av sig själv. Det är mycket utgifter inom fastighetsförvaltning och man måste underhålla fastigheterna på så sätt att dom förhoppningsvis går med vinst om man ska sälja dom.

Scroll to top